Home

Vers, lekker en gezond varkensvlees van de specialist bij uitstek

Welkom bij Westvlees

Westvlees is sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. Westvlees slacht 1.4 miljoen varkens per jaar en verwerkt ze tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 40 landen wereldwijd.

“Een gezond bedrijf met gezonde producten: basisvoorwaarde voor een win-winrelatie met elke klant.”

Jos Claeys.

Pulled pork

Nieuw op de Belgische markt: pulled pork

Heerlijk mals varkensvlees, langzaam gegaard op lage temperatuur, en erg mager (<5% vg).
Pulled pork kan je zowel koud consumeren bij een salade, of even opwarmen in de microgolf of in de wok, en serveren tussen een broodje, in een wrap of eenvoudigweg met frietjes.

Verkrijgbaar zowel in consumentenverpakking (250g) als in trade-verpakking van 1KG. Voor meer info > neem contact op met onze verkoopdienst via sales@westvlees.com of via tel 051/78 84 24.

Een stukje varken voor alle vorken

Varkensvlees is een echte topper in vele keukens. Modern of klassiek, oer-Vlaams of exotisch, zijn zachte smaak maakt hem tot een echte all-rounder, die bij elke gelegenheid past. Van snuit tot staart, van klassiek tot verfijnd, op de BBQ of als tapas: met een sappig stukje varkensvlees kan iedereen aan de slag.

Meer info via http://www.lekkervanbijons.be/vlees/een-stukje-varken-voor-alle-vorken

Belgian Pork Group

Nadat de Belgische Mededingingsautoriteit (BMa) groen licht gaf voor deze fusie tekenden Westvlees Group, Covavee en Agri lnvestment Fund (AIF), de aandeelhouders van respectievelijk Westvlees en Covalis, op 8 september 2015 de aandeelhouder- en inbrengovereenkomst waarmee ze hun varkensvleesactiviteiten samen brengen in Belgian Pork Group. Deze twee vooruitstrevende ondernemingen in de Belgische varkensvleessector slaan de handen in elkaar om hun positie op de binnenlandse markt te bestendigen en te bouwen aan een duurzame toekomst op de Europese én mondiale markten.

Tavola 2016

Traditiegetrouw tekent Westvlees present op Tavola. Bezoek onze stand in hal 4 (stand 4147).

Klik hier voor uw gratis toegangskaart

 

Ontdek het ruime jobaanbod bij Westvlees

De strengste kwaliteitsnormen